Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ροδος Λιμάνι

Rent a Car Ροδος με τη Monza®

Ενοικιαση Αυτοκινητου Ροδος Λιμανι

Επιλέγοντας  μία φθηνη ενοικιαση αυτοκινητου Ροδος λιμανι, ένας συνεργάτης της εταιρία μας Monza Rent a Car θα σας παραδώσει γρήγορα και άμεσα το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας. Ακόμη και αν υπάρξουν αλλαγές ή καθυστερήσεις στα δρομολόγια των πλοίων λόγω καιρού ή άλλων περιπτώσεων, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε, το προσωπικό μας είναι σε συνεχή ενημέρωση και θα βρίσκεται έξω από το καράβι την ώρα που θα φτάσετε.

Ροδος Λιμανι Ενοικιασεις Αυτοκινητων

Η Ρόδος, η πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων, διαθέτει τρία λιμάνια και μια μαρίνα. Στο 1ο λιμάνι, ελλιμενίζονται τα μικρά πλοιάρια που συνδέουν την πόλη με άλλα μέρη του νησιού και με άλλα  μικρά νησιά ,απ’ τα οποία ερχόμενοι μπορείτε επιλέγοντας μία οικονομικη ενοικιαση αυτοκινητου Ροδος, να παραλάβετε το κατάλληλο όχημα που θα έχετε διαλέξει για τις εξορμήσεις σας σε ολόκληρο το νησί.  Στο 2ο λιμάνι δένουν τα μεγαλύτερα Ε/Γ, Ο/Γ και το καλοκαίρι τα κρουαζιερόπλοια. Από το καλοκαίρι του 2009 λειτουργεί το 3ο  λιμάνι της πόλης, στο οποίο εξυπηρετούνται τα επιβατικά πλοία που προέρχονται από τον Πειραιά, την Κρήτη και την Θεσσαλονίκη. Στη μαρίνα της Ρόδου δένουν συχνά πολλές θαλαμηγοί υπό ξένη σημαία.

Σε καθε ενοικιαση αυτοκινητου ροδος λιμανι περιλαμβανεται :

Ασφάλιση Κλοπής, Πυρός & προσωπική.

Μικτή Ασφάλιση με προεραιτική πλήρης απαλλαγή ως εγγύηση

Δωρεάν ο 2ος οδηγός

Ακύρωση χωρίς επιβαρύνσεις

Στη τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι

Απεριόριστα Χιλιόμετρα

Άμεση Αντικατάσταση Αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος

Χωρίς χρέωση σε περίπτωση καθυστερημένης άφιξης.

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Ροδος Λιμανι

Τους καλοκαιρινούς μήνες την Ρόδο επισκέπτονται εκατοντάδες επισκέπτες από την Ελλάδα αλλά και απ’ όλο τον κόσμο .Το νησί έχει καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά και την Κω, ενώ συνδέεται συχνά με την Κρήτη, τα υπόλοιπα Δωδεκάνησα, πολλά νησιά των Κυκλάδων, τη Θεσσαλονίκη, τη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο .Κάντε τώρα την κράτησή σας με μία ενοικιαση αυτοκινητου Ροδος, διαλέξτε ένα από τα αυτοκίνητα του στόλου μας : οικονομικά μικρά, οικογενειακά , μινι βαν , κάμπριο και τζιπ.